Obecny czas: Nie Wrz 05, 2010 6:09 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1602 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
Monia23
 Temat postu: Zespoły
PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 10:12 am 
Czy znacie może zespół‚ SONGO z Suł‚kowic k/Myślenic? Jak grają? Jak prowadzą.. wesele? Proszę o radę! Dzięki

ilona
 Temat postu: SZUKAM ZESPOÅ‚U - jaki polecicie?
PostWysłany: Sob Lut 10, 2007 2:55 pm 
Rozkręca się

Dołączenie: Sob Lut 10, 2007 2:36 pm
Miejscowość: KrakĂłw
Jest tyle zespoÅ‚ów, Å¥e trochÄ(tm) jestem zagubiona. Szukam kapeli która bÄ(tm)dzie z Krakowa lub okolic. Koszt max do 2000 zÅ‚. Podstawowy warunki to by byli mÅ‚odzi, 100 % nie pijÄ...cy i nie palÄ...cy przy stole podczas wesela, wokalistka i wokalista którzy nie faÅ‚szujÄ... (niektóre dema zespoÅ‚ów na internecie to zgroza) najlepiej maÅ‚y skÅ‚ad, bo mamy maÅ‚Ä... salÄ(tm). Jesli znaciezespoÅ‚y które speÅ‚niajÄ... moje oczekiwania proszÄ(tm) piszcie. Na razie wyszukaÅ‚am tylko jeden zespóÅ‚: Rytm z Krakowa ten z wokalistkÄ... (na internecie sa dwa zespoÅ‚y o tej samej nazwie, obydwa z Krakowa).ProszÄ(tm) was jeÅ›li macie jakieÅ› opinie o tym zespole to napiszcie.

pozdrawiam Ilona

karolajna
 Temat postu:
PostWysłany: Nie Lut 11, 2007 12:33 am 
Opiekunka
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Lut 05, 2007 6:01 pm
Miejsce Ślubu/wesela: Modlnica
Data Ślubu: 09 08 2008
Z wlasnego doswiadczenia zbyt wiele polecic nie moge ale moze sprawdz zespoly ktore na targach w konkursie kapel weselnych zajely jakies miejsca? Mysle ze swiadczy to o jakims poziomie wiec falszowac chyba nie beda :) ale moze inni forumkowie maja jakies sprawdzone zespoly i cos Ci podpowiedza wiecej :) pozdrawiam :wink:

Sophie
 Temat postu:
PostWysłany: Nie Lut 11, 2007 12:35 am 
Kreci się w kółko
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Lut 02, 2007 6:18 pm
Ja kiedyÅ› byÅ‚am goÅ›ciem na weselu na którym graÅ‚ zespóÅ‚ tim (lub team).
Młode chłopaki, grali na prawdziwych instrumentach, a nie z keyboardu szła muzyka.
Potrafili Å›wietnie rozbawić goÅ›ci, grali i dla mÅ‚odych i dla starszych i nad ranem nikt nie chciaÅ‚ z wesela wychodzić. Ludzie przychodzili do nich i im dziÄ(tm)kowali. Nie zauwaÅ¥yÅ‚am, Å¥eby robili jakieÅ› nadmierne przerwy, na pewno nie pili ani nie palili. Tylko, Å¥e sami faceci, a Ty zdaje siÄ(tm) szukasz zespoÅ‚u z babkÄ....
Tylko nie mam do nich Å¥adneog kontaktu, wtedy nie myÅ›laÅ‚am o braniu wizytówki, gospodarze wesela teÅ¥ nie maja.
Wiec jak ktos ich namierzy to niech da kontakt!
A co do demówek niektórych zespoÅ‚ów w necie to po prostu Å¥enada :D
Pozdrawiam!

karolajna
 Temat postu:
PostWysłany: Nie Lut 11, 2007 12:45 am 
Opiekunka
Awatar użytkownika

To szkoda Sophie ze namiarow nie masz, ale moze nazwe sobie chociaz gospodarze przypomna?? :) u kolezanki na weselu tez byl zespol zlozony z samych facetow (tez nie znam nazwy :) ) i bardzo fajnie grali. Ja zreszta chyba nawet wole jak spiewa wokalista :lol:

Sophie
 Temat postu:
PostWysłany: Nie Lut 11, 2007 1:10 am 
Kreci się w kółko
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pią Lut 02, 2007 6:18 pm
ja teÅ¥ zaÅ‚ujÄ(tm), ale wedÅ‚ug mnie nazwa to TIM
poszperam gdzies w necie, moze ich znajde!
tylko to nie taka typowa kapela weselna, bardziej byl to nazwala zespolem, ktory gral rozny repartuar!
jakos nie moge sobie przypomiec jak im szly "babskie" piosenki, ale skoro nie pamietam, to moze nienajgorzej? ;)

Gość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie Lut 11, 2007 1:14 am 
DziÄ(tm)ki Sophie. Ale ja koniecznie wolÄ(tm) by byÅ‚a wokaliska. Nie cierpiÄ(tm) jak facet wyciÄ...ga tonacje napisane dla kobicego wokalu i odwrotnie. Co do muzyki z keyboardu to nie mam nic przeciwko. Sama trochÄ(tm) grywam na "klawiszach" i wiem na czym to polega. Dlatego nawet nie szukam zespoÅ‚u, który gra tylko na akustycznych instrumentach. WaÅ¥niejsze dla mnie jest repertuar, prowadzenie wesela i to by nad ranem miaÅ‚ kto jeszcze grać dla goÅ›ci.

Meg
 Temat postu:
PostWysłany: Śro Lut 14, 2007 12:48 am 
Opiekunka
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Lut 13, 2007 2:15 pm
Miejscowość: Kraków
Miejsce Ślubu/wesela: Margerita
Data Ślubu: 05 04 2008
My wybraliÅ›my zespóÅ‚ KAMERTON.
Cztery osoby, 2500 zÅ‚ (z tego co wiem, to jest o zwykÅ‚a cena). Wszyscy zawodowi muzycy, majÄ... saksofonistÄ(tm), czyli moje marzenie, wokalistka wygraÅ‚a SzansÄ(tm) na Sukces i dostaÅ‚a siÄ(tm) na dziennÄ... rozrywkÄ(tm) na AM w Katowicach, ma bardzo melodyjny gÅ‚os i generalnie, jak sÅ‚uchaÅ‚am ich nagraÅ", to czuje siÄ(tm), Å¥e siÄ(tm) dobrze bawiÄ..., grajÄ...c.
Ich atutem, jak dla mnie, jest klasa. Niektóre zespoÅ‚y trÄ...cÄ... wiejskim weselichem i tandetÄ.... Poza tym jestem trochÄ(tm) zwiÄ...zana z muzykÄ... i muszÄ(tm) przyznać, Å¥e aranÅ¥acje KAMERTONU sÄ... naprawdÄ(tm) bardzo dobre, a na to zwracam uwagÄ(tm) w szczególnoÅ›ci.

Dobrze, Å¥e nie jestem czÅ‚onkiem ich zespoÅ‚u, bo ten post wyglÄ...da jak obrzydliwa kryptoreklama ;-)

karolajna
 Temat postu:
PostWysłany: Śro Lut 14, 2007 2:10 pm 
Opiekunka
Awatar użytkownika

:) Meg a czy oprocz wokalistki jest tam tez jakis meski glos?? z Twojego opisu brzmi to bardzo ciekawie ale lubie jak w zespole spiewa tez facet :)

Meg
 Temat postu:
PostWysłany: Śro Lut 14, 2007 2:16 pm 
Opiekunka
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Lut 13, 2007 2:15 pm
Miejscowość: Kraków
Miejsce Ślubu/wesela: Margerita
Data Ślubu: 05 04 2008
Jest. W niektórych kawaÅ‚kach Å›piewa facet, lider zespoÅ‚u. Wiem, Å¥e nie ma dla niego Å¥adnej piosenki, której by nie znaÅ‚, wiÄ(tm)c zamawiajÄ...cy utwory goÅ›cie nie bÄ(tm)dÄ... naraÅ¥eni na przykroÅ›Ă„‡, Å¥e "bardzo nam przykro, ale tego nie mamy w repertuarze".

Gość
 Temat postu: Re: Szukam zespoÅ‚u - co polecicie?
PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 11:58 am 
ilona napisał(a):
Jest tyle zespoÅ‚ów, Å¥e trochÄ(tm) jestem zagubiona. Szukam kapeli która bÄ(tm)dzie z Krakowa lub okolic. Koszt max do 2000 zÅ‚. Podstawowy warunki to by byli mÅ‚odzi, 100 % nie pijÄ...cy i nie palÄ...cy przy stole podczas wesela, wokalistka i wokalista którzy nie faÅ‚szujÄ... (niektóre dema zespoÅ‚ów na internecie to zgroza) najlepiej maÅ‚y skÅ‚ad, bo mamy maÅ‚Ä... salÄ(tm). Jesli znaciezespoÅ‚y które speÅ‚niajÄ... moje oczekiwania proszÄ(tm) piszcie. Na razie wyszukaÅ‚am tylko jeden zespóÅ‚: Rytm z Krakowa ten z wokalistkÄ... (na internecie sa dwa zespoÅ‚y o tej samej nazwie, obydwa z Krakowa).ProszÄ(tm) was jeÅ›li macie jakieÅ› opinie o tym zespole to napiszcie.

pozdrawiam Ilona

Ilona. ZespóÅ‚ o który pytasz "rytm" speÅ‚nia twoje oczekiwania. MiaÅ‚em okazje dwa razy krÄ(tm)cić film w ich towarzystwie. I jak zwykÅ‚em koÅ"czyć wesele ok godz. 1:00 to przy nich warto byÅ‚o zostać jeszcze trochÄ(tm) i samemu siÄ(tm) pobawić. Powiem krótko: 0 alkoholu, krótkie przerwy, cudowny wokal dziewczyny (Jak skÅ‚adaÅ‚em film to nie mogÅ‚em siÄ(tm) nadziwić jak czysto nagraÅ‚a siÄ(tm) muzyka. Nie musiaÅ‚em nic podkrÄ(tm)cać), W szybkim tempie znikaÅ‚y z naszego stoÅ‚u ich wizytówki - to o czymÅ› Å›wiadczy. PodobaÅ‚ mi siÄ(tm) ich repertuar, który róťni siÄ(tm) od typowych kapel. DuÅ¥o latynowskich, Abba, Bonny M.
A jeÅ›li dalej szukasz kapel to polecam zespóÅ‚ Impuls, polecam teÅ¥ inne forum weselne "maÅ‚opolskie forum weselne" jest tam duÅ¥o opini o róznych rzeczach. Å"yczÄ(tm) twórcÄ... by to powstajÄ...ce forum rozrosÅ‚o siÄ(tm) jak tamte.

Pozdrawiam Andree

wioletta
 Temat postu:
PostWysłany: Sob Lut 17, 2007 11:19 am 
Nowy

Dołączenie: Pią Lut 16, 2007 5:11 pm
to jest zespol z Sulkowic kolo Andrychowa... ;)

muzycznie bardzo dobrzy, reszte przemilcze... :(

wioletta
 Temat postu: Polecam zespóÅ‚...
PostWysłany: Sob Lut 17, 2007 11:49 am 
Nowy

BawiÅ‚am siÄ(tm) z tym zespoÅ‚em juÅ¥ trzy razy, z czystym sercem mogÄ(tm) polecić... dlaczego...??
- sÄ... mÅ‚odzi , Å›rednia wieku to 25 lat
- wykształceni muzycznie(średnie i wyťsze muzyczne)
- majÄ... zawodowy sprzÄ(tm)t , wedÅ‚ug ich sÅ‚ów za ponad 50tyÅ› zÅ‚ :shock:
- wszyscy Å›piewajÄ... (gÅ‚ówny damski wokal)
- grajÄ... po 7-8 piosenek w jednym wejÅ›ciu przy 10-15 minutowych przerwach!
- majÄ... w skÅ‚adzie dwa saksofony - jestem zakochana w ich instrumentalnym wykonaniu Rivers of Babylon ;)
- wokalistka spÄ(tm)dza 20% grania wÅ›ród ludzi na parkiecie, Å›piewajÄ...c i bawiÄ...c goÅ›ci...
- robiÄ... Å›wietnÄ... biesiadÄ(tm) przy stoÅ‚ach, majÄ... wÅ‚asne super zrobione Å›piewniki dla goÅ›ci czego nie spotkaÅ‚am nigdzie wczeÅ›niej...
- nie pijÄ... , na kaÅ¥dym weselu jakim byÅ‚am nie wypijali wiÄ(tm)cej niÅ¥ 0.5litra w czwórkÄ(tm) z czego i tak wiÄ(tm)kszoÅ›Ă„‡ z tego wypijali goÅ›ci zamawiajÄ...cy dedykacjÄ(tm) :)
- nie wiem dlaczego ale zawsze najgłośniej i najśmieszniej było przy stoliku orkiestry :)

namiarami sÅ‚uÅ¥Ä(tm) na priva Å¥eby nie byÅ‚o Å¥e robiÄ(tm) kryptoreklamÄ(tm)...

zainteresowanym sÅ‚uÅ¥Ä(tm) równieÅ¥ zdjÄ(tm)ciami z imprez na których bawiÅ‚am siÄ(tm) z zespoÅ‚em...

Monia23
 Temat postu:
PostWysłany: Nie Lut 18, 2007 12:53 pm 
DziÄ(tm)ki za odp o zespole SONGO. WysÅ‚uchaÅ‚am ich i myÅ›le to samo co Ty ;) Ale proszÄ(tm) o jakieÅ› namiary na zespóÅ‚ który polecasz. Buźka!

wioletta
 Temat postu:
PostWysłany: Nie Lut 18, 2007 8:43 pm 
Nowy

daj jeszcze jakis namiar na ciebie bo nie masz podanego maila ani PM...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1602 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 107  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości